Onze winterse ijstaarten met verhaal
Elk dessert is een kunstwerk, geboren uit onze passie voor het bereiden van ijs. Ambachtelijk bereid met lokale ingrediënten die de ziel van het seizoen ademen.

Bûche Vanille Framboise
Romige vanille en friszoete frambozen, verfijnd met een krokante feuilletinelaag en een roze chocoladespiegel.

Bûche Choco Dulce
Knapperige gezouten caramel en gelato van gianduia, gekroond met een gouden caramelspiegel.

Bûche Forêt Noire Glacée
Een diep donkere chocoladebûche met een hart van amarena-kersen, verfijnd met een intense chocoladespiegel die de winter omarmt.

Bûche Cheesecake
Verrassende combinatie van citroencrème en romige speculoos, afgewerkt met een frambozenspiegel en knapperige speculooscrumble.
Onze ambachtelijke ijskoekjes
Maak je feesttafel compleet met onze handgemaakte ice cream sandwiches. Deze heerlijke ijskoekjes zijn verkrijgbaar per 4 stuks in de smaken vanille, speculoos, gianduia en caramel.


Onze huisgemaakte coulis
Verfijn je dessert met onze ambachtelijke sauzen, gemaakt van lokale ingrediënten.

Framboos coulis
Zoet en intens, gemaakt van verse frambozen.

Chocolade saus
Rijke, donkere chocolade van topkwaliteit.

Karamel saus
Romige, gekarameliseerde saus met een vleugje zeezout.
Afhaalijs
Speciaal voor de feestdagen selecteren we de meest magische smaken uit ons assortiment.
Wanneer afhalen
Al onze taarten worden met de hand en met veel liefde gemaakt in ons eigen atelier. Hierdoor werken we met een maximale capaciteit. Bestel uw taart voor 20 december voor de kerstdagen en voor 27 december voor oud en nieuw, of zo lang de voorraad strekt. Selecteer hieronder uw afhaalmoment.
8u - 12u
8u - 12u
8u - 12u
9u - 12u












